Foruma Git Portala Git

Oturum Aç |  Kayıt Ol
Foruma Git

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 4 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Cash Flow - Uyan [indir] 2010
Yeni iletiTarih: 18 Haz 2010 08:32 
Site Yöneticisi
Kullanıcı avatarı
Forum Genel Ramazan Ayı, hepimiz için hayırlı olsun.

Resim

Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.

İlk bandrollü albümü “Bir Anlık Hata”nın ardından uzun bir süre sessiz kalan Cashflow, ikinci albümle bomba gibi bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor! Cashflow, Can Volkan’ın prodüktörlüğünü yaptığı albüm için bir süredir Hollanda’da çalışmalarını sürdürüyor. Albüm öncesinde sizlere Cashflow’dan albümde de bulunacak olan “Uyan” isimli parçayı sunuyoruz. Parçanın kaydı İzmir’de bulunan Yeşil Oda stüdyosunda alınmış ve tüm prodüksiyon işlemleri Can Volkan’a ait. Keyifli dinlemeler...

MySpace: Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
MySpace: Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.

3-)Battle bölümündeki dissler haricinde argo & küfür yazanların mesajı silinir.

Sitemizde telif hakkına dikkat edilmektedir, albüm ve trackleri Mc ler myspacelerinde veya offical sitelerinde paylaşmaları suretiyle sitemize ekliyoruz, veyahut albüm ve trackler bize Mcler tarafından ulaştırılmakta, Albüm ve Tracklerin hakları sahibine aittir, her hangi bir şikayetiniz olduğunda turkishrapforum@hotmail.com e-mail atarak bildirirseniz, uyarınız dikkate alınacaktır....

TAŞINDIK YENİ FORUMUZA GİRİŞ İCİN LİNKE TIKLAYIN

<<< LİNK >>> Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız. <<< LİNK >>>

Profile bak  Çevrimdışı

İleti başlığı: Re: Cash Flow - Uyan [indir] 2010
Yeni iletiTarih: 18 Haz 2010 11:08 
Ortama Isınıyor
Ortama Isınıyor

En Sevdiği Rapper: Da Poet
En Sevdiği Rap Sözü: Hangi birini yazayım :D
o cash :P

Padişah kesilirken kesilmeliydi parmakların!

Profile bak  Çevrimdışı

Yeni iletiTarih: 18 Haz 2010 12:08 
Site Yöneticisi
Kullanıcı avatarı

ilk rap müzik dinlemeye başladığım zaman ki sanatcılardan, arkadaşın defterinde yazılı idi cash flow hayata küstüm parcası şarkıyı okudum, cok beğendim sonra tüm şarkılarını internetten dinlemiştim, tarz ve tad hep aynı.

3-)Battle bölümündeki dissler haricinde argo & küfür yazanların mesajı silinir.

Sitemizde telif hakkına dikkat edilmektedir, albüm ve trackleri Mc ler myspacelerinde veya offical sitelerinde paylaşmaları suretiyle sitemize ekliyoruz, veyahut albüm ve trackler bize Mcler tarafından ulaştırılmakta, Albüm ve Tracklerin hakları sahibine aittir, her hangi bir şikayetiniz olduğunda turkishrapforum@hotmail.com e-mail atarak bildirirseniz, uyarınız dikkate alınacaktır....

TAŞINDIK YENİ FORUMUZA GİRİŞ İCİN LİNKE TIKLAYIN

<<< LİNK >>> Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız. <<< LİNK >>>

Profile bak  Çevrimdışı

Yeni iletiTarih: 07 Ağu 2010 05:23 
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

En Sevdiği Rapper: Da Poet
En Sevdiği Rap Sözü: Da Poet - Şehrin Tüm Yanını Kaplar Sözlerim,Aç Gözünü Söz Yemin Git Gel Zihin
CaSPeR^^ yazdı:
ilk rap müzik dinlemeye başladığım zaman ki sanatcılardan, arkadaşın defterinde yazılı idi cash flow hayata küstüm parcası şarkıyı okudum, cok beğendim sonra tüm şarkılarını internetten dinlemiştim, tarz ve tad hep aynı.

Aynen İlk Dinlediğim Rapçilerden Biri..

- Msn & Mail : Semazen_Vecd@hotmail.com

- Myspace : http://www.myspace.com/kalemievliya34

- Facebook : http://www.facebook.com/semazenvecd - http://www.facebook.com/semazenvecd.rap

Selametle..

Profile bak  Çevrimdışı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 4 ileti ] 

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Panel

Sayfa başı Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz